Kulturmødet 2014 – nu mod 2015

Kunst og kultur generelt » Kunstteori & debat

Udgivet af Morsø Kommune, 2014 Emneord: , , , , ,

Udgivelsen er en evaluering af Kulturmødet 2014, hvor meningsdannere fra kunst- og kulturlivet, erhvervsfolk, politikere og almindelige borgere samledes i Nykøbing Mors for at diskutere kunst og kultur.

Udover at se tilbage på Kulturmødet 2014 peger disse erfaringer frem imod kulturmødets funktion og rolle op til og ved Kulturmødet 2015, men også imod konkrete kulturpolitiske spørgsmål, der kræver offentlig opmærksomhed.

Forbindelsen mellem kultur- og erhvervslivet udgjorde bl.a. en central del af debatterne. Fonde, der støtter kunstneriske og kulturelle formål, forandres i den type af projekter, de støtter, i måden de går i dialog med ansøgerne på og i den form for risikovillighed, som også er under forandring i erhvervslivet og i det politiske liv.

Her adresserede debatten bl.a., hvordan man ud fra den seneste udvikling kan se kunsten og kulturen som en investeringsmulighed uden at adoptere den uforbeholden tilgang til kunst og kultur som et spørgsmål om nytteværdi, der kan ligge i forlængelse af oplevelsesøkonomien som paradigme.

Download hele evalueringen som PDF-fil her

Bestil et trykt eksemplar af evalueringen her

Comments are closed.