Voksen

Udlejning af mandskabsvogne til byggepladser

Mandskabsvogne er den perfekte løsning for dem, der har brug for lidt ekstra plads på deres ejendom. Disse kan bruges til byggeprojekter eller som et sted at opbevare værktøj og andet udstyr. De fleste mandskabsvogne har et toilet, så man behøver ikke at bekymre sig om at finde et offentligt toilet. Mandskabsvogne er nemme at trække og kan placeres de fleste steder uden problemer.

Et byggeprojekt kan være en krævende affære med lange arbejdsdage. Det er vigtigt, at dine medarbejdere har mulighed for at holde en ordentlig pause et sted i løbet af processen. Det er vigtigt med et sted, der er isoleret både sommer og vinter, hvor regn ikke kan trænge ind, og hvor der er nok siddepladser til alle. Hvis du giver dine medarbejdere et behageligt sted at holde en pause, kan det forbedre moralen og hjælpe dem med at holde fokus på opgaven.

En mulighed for et pauseområde til medarbejderne er mandskabsvogne. Disse vogne kan lejes, og de er typisk store nok til at rumme alle dine medarbejdere på én gang. De har også den ekstra fordel, at de er isolerede mod elementerne, så dine medarbejdere kan holde sig godt tilpas uanset vejret. Her kan dine medarbejdere spise frokost, tage et bad og/eller opbevare arbejdstøj under et byggeprojekt. Disse mandskabsvogne omfatter et rummeligt spise-/mødeområde med plads til 4 eller 6 personer, køleskab, lovpligtigt separat brusebad og toilet med kværn samt private skabe til opbevaring af arbejdstøj og personlige ejendele. De er fleksible at arbejde med, da de er nemme at flytte rundt, nemme at tilslutte med deres 13-pin trailerstik og nemme at rengøre.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her mere om skurvogne leje.

 

Regler om brugen af mandskabsvogne

Hvis du planlægger at bruge mandskabsvogne på dit byggeprojekt, er der et par ting, du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du få tilladelse fra den kommune, hvor projektet finder sted. Dette er af hensyn til trafiksikkerheden, og i de fleste tilfælde vil du blive bedt om at opstille vognen på din egen grund eller på den grund, hvor byggeriet skal foregå. I undtagelsestilfælde kan det være muligt at få en undtagelse fra denne regel.

Når du har fået tilladelse fra kommunen, skal du sørge for, at mandskabsvognen er korrekt opstillet. Dette omfatter at sikre, at traileren er korrekt tilkoblet, og at alle lys og reflekser fungerer korrekt.

Hvis du har planer om at arbejde på en byggeplads eller lignende i mere end tre dage, skal du have mandskabsvogne til rådighed. Hvilken type vogn du har brug for, afhænger af arbejdets varighed og antallet af arbejdere, der skal bruge det. Hvis arbejdet f.eks. kun skal vare et par måneder, vil et “let skur” være tilstrækkeligt til op til fire personer. Men hvis arbejdet kommer til at vare længere tid, skal du købe eller leje mandskabsvogne med både bade- og toiletfaciliteter. uanset hvad, skal du sørge for at overholde arbejdsmiljøloven for at undgå juridiske problemer.