Ønsker du firmafrugt og frugtlevering erhverv i frugtkasser og frugtkurve? Mange af os har måske ikke overvejet det, men at give medarbejderne adgang til frisk frugt er en af de enkleste og mest effektive måder for virksomheder at øge produktiviteten på, føre til sundere vaner og øge moralen. Med en overflod af forskning, der viser en sammenhæng mellem bedre kost og bedre præstationer, kan du se, hvordan det kan være en værdifuld investering for både arbejdsgivere og medarbejdere at tilbyde frugt på arbejdspladsen.

Det giver øget produktivitet

En af de mest indlysende fordele ved at indføre en firmafrugtordning på arbejdspladsen er øget produktivitet. Undersøgelser har vist, at en afbalanceret kost, der indeholder en række frugter og grøntsager, er med til at holde din krop energisk, hvilket fører til bedre koncentration og en stigning i den samlede produktion. Hvis man spiser frugt, mindsker man også risikoen for dehydrering, hvilket kan føre til nedsat fokus og problemer med problemløsningsevner.

Øger energiniveauet

Ud over at give medarbejderne et bedre energiniveau vil frisk frugt på arbejdspladsen hjælpe dem til at træffe sundere valg i løbet af dagen. Det giver medarbejderne en nem snackmulighed, der ikke involverer sukkerholdige eller forarbejdede fødevarer, som ofte indeholder mange kalorier, men har lav næringsværdi. Hvis man spiser sunde snacks som frugt, kan man også mindske trangen til usunde snacks, hvilket ofte kan føre til usunde spisevaner.

Mentale og fysiske sundhedsmæssige fordele

Ud over fordelene ved øget produktivitet giver frisk frugt på arbejdspladsen også mange mentale og fysiske sundhedsfordele. En afbalanceret kost med frugt bidrager til at give os essentielle vitaminer og mineraler, som vores krop har brug for for at fungere optimalt. Dette øger igen energiniveauet, øger koncentrationen og fokuseringen, mindsker træthed, forbedrer humøret og fremmer endda fordøjelsen.