En frugtordning på arbejdspladsen har mange fordele, både for arbejdsgivere og arbejdstagere. For arbejdsgiverne kan det være en omkostningseffektiv måde at øge sundheden og trivslen blandt medarbejderne og dermed reducere sygefraværet, øge produktiviteten og forbedre moralen på arbejdspladsen. Ved at tilbyde sunde snacks i pauser eller på møder kan arbejdsgiverne desuden se et generelt fald i deres medarbejderes usunde snackvaner. Frugtordning på arbejdspladsen med levering af frugt til virksomheder er en smart måde allerede at komme igang med frugtlevering på et øjeblik. I tilmelder jer blot et ønsket abonnement, og så er I igang.

Øget energiniveau og andre fordele

For medarbejderne vil det at have adgang til gratis sunde snacks i løbet af dagen sandsynligvis føre til et øget energiniveau og bedre koncentration. Desuden har forskning vist, at kontoransatte, der har adgang til frisk frugt, har større sandsynlighed for at få den anbefalede daglige mængde vitaminer og mineraler i forhold til dem, der ikke har denne adgang. Som følge af dette næringsrige fødeindtag kan medarbejderne forvente at føle dig mere energisk og vågen hele dagen, hvilket fører til øget produktivitet og fokus. Derudover kan adgang til et udvalg af næringsrige snacks hjælpe medarbejderne med at holde sig mætte og reducere trangen til usunde alternativer. Klik ind på https://frugtordning.dk/produkter/oekologisk-frugtordning.aspx for at se udvalget af økologiske muligheder – så får I ganske enkelt ikke noget mere sundt frugt og grønt til jeres arbejdsplads.

Opsummering

Alt i alt er det en fordel for både arbejdsgivere og medarbejdere at indføre en frugtordning på arbejdspladsen. Det er en nem måde at sikre, at medarbejderne får sunde snackmuligheder i deres pauser eller på møderne, hvilket vil føre til bedre sundhedsresultater og øget produktivitet. Ved at investere i en frugtordning på arbejdspladsen kan arbejdsgiverne øge medarbejdertilfredsheden, moralen og loyaliteten – alt sammen noget, der bidrager til at skabe et stærkere holdmiljø, hvor alle føler sig værdsat.