Artikler

Øg salget med reklameartikler

Reklameartikler kan have en stor påvirkning hos mange virksomheders salg. Reklameartikler er nemlig en ud af mange markedsføringsstrategier. Ved at benytte sig af reklameartikler vil man øge kendskabet til sit virksomhedsnavn hos omverdenen, som på sigt kan skabe en potentiel stigning i omsætningen. Ved at flere og flere vil kende jeres navn og budskab vil I tiltrække potentielle kunder. Dette kan I gøre blot ved at bære firmatøj med eget tryk eller uddele forskellige reklamegaver til messer, events og andre arrangementer. Så der er altså mange muligheder inden for reklameartikler og I kan derfor være sikre på at finde en reklameartikel til en hver anledning.

Til medarbejderen

Det er relevant at vise værdsættelse af sine medarbejdere, da det er med til at motivere dem og det har stor værdi at føle sig værdsat. Dette kan I udtrykke på mange måder, men blandt andet ved brug af reklamegaver. At give en reklamegave til sine ansatte vil til hver en tid blive værdsat. Store som små. Skal det være til en højtid såsom jul eller påske eller skal den gives en almindelig dag når de mindst forventer det. Det er altså op til jer og I kan tilpasse det som I vil. Men hvilken reklameartikel passer til jeres medarbejdere? Skal det være et fedt take-away krus som de kan have med på farten? Vi har en masse fede muligheder inden for take-away krus. Vi har mange forskellige materialer såsom rustfrit stål, recycled plastik, keramik og meget mere. Derudover har vi også en lang række forskellige farver. På den måde kan I tilpasse kruset efter jeres stil, pris m.m., så det passer bedst muligt til jeres medarbejdere. I kan derfor være sikre på at finde noget som jeres medarbejdere vil blive glade for og få gavn af. Ved at I giver noget jeres medarbejdere vil benytte sig af vil det skabe værdi hos dem samt vil de være med til at reklamere for jeres virksomhedsnavn. Ved at de tager kruset med i toget eller bussen til og fra arbejde vil det skabe synlighed for jeres navn. Omverdenen vil få et øget kendskab til jeres virksomhedsnavn hvilket kan tiltrække potentielle kunder, som kan give en potentiel stigning i jeres omsætning. Det samme kan opstå hvis I vælger en mulepose eller paraply som reklamegave. Dette vil også være en som I kan tilpasse efter jeres krav og på den måde vælge en reklamegave som jeres medarbejdere rent faktisk vil få gavn af. Dette vil altså have værdi for både jer og jeres medarbejdere.

Bidrag til en grønnere omstilling

Der er kommet et øget fokus på bæredygtighed og det vil kun forsætte med årene. Hos TopSupplies følger vi derfor med efterspørgslen på grønne alternativer for at imødekomme vores kunder. Derfor har I også muligheder for at vælge miljøvenlige reklamegaver. Jeres reklamegaver kan fås i mange forskellige materialer afhængig af produktet. Men vi har en lang række miljøvenlige materialer såsom bambus, kork, recycled bomuld, bioplast, recycled metal og meget mere. Så er I en virksomhed med fokus på bæredygtighed kan I altså også tilpasse jeres reklamegaver derefter.