Artikler

Find sange og taler til den rigtige lejligheder

Festsangen til fødselsaren

Når der skal holdes fødselsdag, uanset om det er en 10 årig, eller en 40 årig, så er det altid en god mulighed for, at synes en fællessang. Her kan man gå i detaljer om, hvordan fødselaren er som person, men det er også sjovt, hvis man kan nævne nogle sjove ting, som fødselsaren har lavet, været med til. Det kan være noget sjovt, noget pinligt, eller andet, som vil gå gæsterne til at grine, men uden at ydmyge fødselsdagen på en grov måde.

Festsangen til konfirmationen

Når man bliver konfirmeret, er det en stor dag. Både for forældre, men også for konfirmanden selv. Det hele er nøje planlagt ned til mindste detaljer, og det er ikke ualmindeligt, at der kommer en festsang op af ærmet.

Hvis ikke det er forældre, eller eventuelt bedsteforældrene, som selv har været kreative med festsangen, så kan man også hente inspiration på https://festsangetaler.dk/ hvor man kan få hjælp til at få skrevet sin egen sang. Ideer til sangvalg, da man helst gerne skulle vælge en melodi, som alle kender, for at skabe den oprigtige fællessang-stemning.

Festsangen til bryllupsparet

Når der er amoriner i luften, og der er et bryllup for døren, så skal der også synges, skråles og festes til den lyse morgen. Her er det som regel brudeparret, som skal holde taler for hinanden. Det kan være svært at kreere en god tale, som man finder værdig overfor sin kommende kone/mand. Man man kan også få hjælp til din tale, ved hjælp af ens tanker og følelser. Læs mere her hvor du kan se, hvem der står bag hhv. sange og taler. Her vil du kunne få skrevet en smuk tale, skrevet oprigtigt fra hjertet af, på en informativ, elskelig og ikke mindst, forståelig tale.