Artikler

Når dit barn har fødselsdag

Barnets fødselsdag er en af deres bedste dage på året sammen med juleaften. Der er lagt op til en fantastisk dag hvor barnet er hovedperson. Det får gaver, bestemmer hvad der skal spises til aftensmad, og måske kommer der også gæster over. Det er en dag som der ses frem til måneder inden, og som sjældent skuffer. I artiklen her får du nogle gode tips til, hvordan du som forældre kan være med til at gøre dit barns fødselsdag ekstra god når den store dag på året kommer.

 

Fødselsdagsgaver

Fødselsdagsgaverne er for de fleste børn højdepunktet på dagen. Ofte bliver barnet vækket om morgenen med morgensang af mor, far og søskende, og der bliver givet gaver på sengen. Hvilke gaver der skal gives, kommer naturligvis an på fødselarens ønskeliste. Han eller hun har garanteret en lang liste med fødselsdagsønsker. Som forældre er det oplagt at give nogle af de gaver – taget i betragtning af de ikke er urealistiske dyre. Du behøver f.eks. ikke give dit barn den nyeste iPhone, en hest eller en rumraket i 5 års fødselsdagsgave. Efter gaverne er der morgenmad med familien, og så er det ellers videre i skolen, hvor der måske også blive sunget fødselsdagssang.

 

Flødeboller til klassen

Efter morgensang, gaver og morgenmad med familien, er det videre til skolen. Her bliver der ønsket tillykke af klassekammerater, og typisk også sunget fødselsdagssang. I Danmark har vi ligeledes tradition for at medbring noget at dele ud i klassen. Det er typisk flødeboller. Du kan købe en pakke færdige flødeboller, klar til at tage med og dele ud. Alternativt kan du som forældre også lære at lave dem selv, og dermed give dit barn hjemmelavede flødeboller med i skolen. Det at lave flødeboller er en kunst i sig selv, og vil du gerne blive rigtig god til det, anbefaler vi at du tager et flødebollekursus.

Klik her og find det bedste flødebollekursus nær dig. Både du og din familie vil uden tvivl sætte stor pris på, at du har lært at lave hjemmelavede flødeboller. De er meget bedre end de købte nede fra brugsen!