Uncategorized

Teknik og teknologi i We Vibe

Vibratoren We Vibe er designet af det Canadiske par, Bruce og Melody Murison som brugte en lang årrække på, at udvikle den helt perfekte vibrator, som altså blev “The We Vibe“. Vibratoren er, som navnet indikerer, skabt til par (faktisk omtales den ofte som verdens bedste vibrator til par), og den har i alt sandhed også formået at skabe vibrator-revolution hele verden rundt.

Facts om We Vibe vibratoren

    • I april 2008 bliver den første We Vibe lanceret, og samme år bliver den kåret som “Top toy of the year” og “Most innovative Product
    • I 2009 bliver We Vibe kåret som “Hot product of the year” i Las Vegas og “Top selling product” på Erotixxx Awards i Berlin
    • I 2010 sætter We Vibe historisk salgsrekord i Australien og bliver kåret som den bedst sælgende vibrator nogensinde
    • I 2011 fortsætter We Vibe sin succes, og den bliver endnu engang kåret som bedst sælgende product nogensinde, og får prisen “hot product of the year” igen
    • I 2017 kom den sidste nye We Vibe Sync, som er en forbedret udgave på alle områder, især bedre pasform. Med We Vibe Sync kan man styre det hele via en fjernbetjening som medfølger, eller på sin mobil telefon, da We Vibe Sync har en indbygget app funktion. Sync leveres med en smart ladeboks.

Det er altså en hot teknisk sexlegetøj vibrator. Hvis du vil vide mere om teknologien i sexlegetøj og dens udvikling så kan du læse mere her – guiden har også et link til et godt sted at finde gode tilbud på sexlegetøj! 😉

Kan man sige andet end, at We Vibe lyder som en temmelig fantastisk vibrator? Næppe! Derfor sendte vi en We Vibe vibrator til test hos Kamilla på 36 år og Jesper på 42 år, der har været sammen i 4 år. De fik muligheden for at afprøve We Vibe som en ekstra tilføjelse til deres sexliv, og du kan læse deres mening om vibratoren længere nede i artiklen. Men først får du lige en forklaring på, hvad præcis det er, We Vibe er for en type vibrator.

Hvad er We Vibe for en vibrator?

We Vibe er en helt særlig type vibrator, der er designet til par, men også sagtens kan bruges til solo-leg. Det er designet som en elastisk “klemme”, der sættes ind, så den ene (buttede) ende rammer kvindens klitoris, og den slanke ende er placeret i skeden og rammer G-punktet. Det gør, at der også er plads til manden (eller en stavvibrator). Når han er inde, vil han også kunne mærke vibrationerne.

Vibrationerne er ikke så overfladiske som i traditionelle vibratorer, og det giver en meget effektiv stimulering. We Vibe er fremstillet i blød silikone, er vandtæt og meget nemt at holde ren. Den er genopladelig og leveres i en diskret opbevaringsæske, der til forveksling ligner et solbrille-etui.

We Vibe test og anmeldelse

Følgende er skrevet af Kamilla og Jesper der har været sammen i 4 år, og som testede We Vibe vibratoren:

We Vibe lød som et spændende og meget nytænkende produkt, helt anderledes end det, der ellers findes, fordi begge parter kan bruge det samtidigt. Og det virker ikke truende, da det ikke ligner en kæmpe, kødfarvet fallos. Vi har lidt forskelligt sexlegetøj. Hun har tidligere anvendt en klitorisvibrator og en almindelig dildo, men mest alene. Det kræver lidt øvelse at få We Vibe “sat på plads”, men når man har prøvet det et par gange, går det fint. Intensiteten og de forskellige styrker er skønne og fungerer rigtig godt.

Det er dejligt, at vibrationerne føles lidt “dybere” end på traditionelle vibratorer, der mest bare snurrer. Vi brugte glidecreme sammen med produktet, og det føltes rigtig dejligt. For hende føltes vibrationerne mest på klitoris og ikke så meget på G-punktet. For ham var den en dejlig og meget anderledes følelse, at der var vibrationer inden i hende, som tydeligt kunne mærkes. Det virkede meget stimulerende.

Det fungerede rigtig godt at bruge We Vibe som opvarmning og i starten af samlejet, men når han gik lidt mere til den, var det lidt svært at få den til at blive på plads – den blev skubbet lidt ud i siden, så man var nødt til at holde den på plads, hvis den stadig skulle ramme hendes G-punkt. Med tiden er det blevet til, at vi bruger den som en dejlig start på sex – og så tager vi den ud og fortsætter “au naturel”.

We Vibe giver ikke nødvendigvis bedre sex, men det skaber et fælles drive og et fælles mål. Det giver noget afveksling og skaber på en måde lidt mere intimitet og åbenhed, fordi man er fælles omkring vibratoren. Og så giver det ekstra liv til sexlysten, fordi det er et nyt og spændende produkt. Vi bliver ved med at bruge We Vibe som et spændende krydderi og forspil – og så har vi for nylig fundet ud af, at vibratoren også kan bruges af hende alene.