Kategori

Karbad og erotik

 

De sidste gaver er købt og juleferien er startet. Endnu venter jeg på, at komme helt i julestemning, men når min elskede har overstået den sidste dag på arbejdet, inden hun kan påkalde sig juleferie, så bliver der tid til at roen kan sænke sig, og vi sammen kan nyde de længe ventede feriedage.

I formiddags havde vi tid alene sammen inden hun skulle møde. Tid som vi brugte på et dejligt varmt karbad, som vi så ofte har gjort. Hun siddende på sin faste plads i den ene ende af karret med let spredte ben, så jeg, som vanligt, kunne se hendes kusse. Mine fingre i kærtegn over hendes bløde krop. Op ad låret og ned mod hendes skød. Langsomt finder de hendes åbning og glider ind. Hun lukker øjnene og lader sig glide med. Krævende fingre, som hurtigt fremkalder hendes egen fugtighed i det varme vand. Hun stønner og nyder og jeg bliver ved indtil jeg har afkrævet hendes første orgasmer.

 

Fantasien om at bruge hende

Mit blik på hendes kusse, som begærligt lader sig bruge, bruge som jeg ønsker hun skal bruges. Hendes liderlighed gør fyldest for mit blik og hun mærker mine øjnes stirrende intensitet. Flere orgasmer finder vej i det varme hav og jeg stopper så vi kan skifte stilling. Hun rejser sig op, så min hånd kan gribe om hendes hals. Vi kysser og jeg kærtegner hendes ansigt mens jeg sagte fortæller, hvordan jeg længes efter at holde hende fast med mine hænder og lade hende bruge af en anden. Se hende ligge på et bord med armene over hovedet i mit faste tag. Bøjede ben, som tvinges til side for en anden mands indtrængen, der fylder hendes våde skød og langsomt, men bestemt knepper hende på min kommando. Sådan flød mine ord mens jeg holdt hende i et fast greb om halsen og kneppede hendes kusse endnu engang med mine fingre i det varme vand. Du kan måske tage noget vandtæt sexlegetøj med til hende.

Afslutning på en formiddag med lyst og begær

Mit stive lem i hendes mund. Hun siddende på knæ i karret mens jeg stående lader hendes læber åbne sig og tage imod mig. Jeg mærker, som så ofte før, lysten til at gøre mig færdig i hendes mund, men viger for at tage hende bagfra. Hun stående foroverbøjet ind over karret og jeg stående på gulvet med det våde vand løbende ned ad min krop. Hendes ende, som endnu er mærket af mine slag, strittende og inviterende mod min stive pik. Sådan afslutter vi formiddagens karbad, da jeg trænger op i hende og gør mig færdig.

 

En formiddag i skøn forening inden dagens arbejde, påkalder hendes opmærksomhed. Nu venter en aften med endnu mere lyst.

 

Fantaserer du også om at stille din elskede til rådighed for andre eller drømmer du selv om at stå til rådighed?